Nophadrain

Alles in eigen huis
Nophadrain is een van de weinige bedrijven die systemen voor groene daken, terrasdaken en parkeerdaken volledig in eigen huis ontwikkelt en fabriceert. Daardoor kan Nophadrain met grote flexibiliteit tegemoetkomen aan de wensen en eisen van opdrachtgevers, én inspelen op nieuwe ontwikkelingen en marktkennis.

Expertise voor optimaal ruimtegebruik
Nophadrain slaat met haar expertise een brug tussen iedereen die bij de aanleg van een groendak of gebruiksdak betrokken is: ontwikkelaars, architecten, constructeurs, dakdekkers, hoveniers, groenvoorzieners en landschapsarchitecten. Door nauw samen te werken met deze praktijkdeskundigen, zorgt Nophadrain bij elk project voor een optimale balans tussen de mogelijkheden en eisen van gestapeld ruimtegebruik. Meer weten over de producten en expertises van Nophadrain? Bezoek dan tijdens de beurs. Speciale aandacht zal gaan naar het Nophadrain Waterretentiedak en het Nophadrain Waterbufferingsdak. Door waterbuffering en waterretentie op het dak toe te passen, biedt Nophadrain een groene oplossing tegen regenwateroverlast in de stad

Ontwikkeling en productie
Nophadrain ontwikkelt en produceert systemen die vegetatie en beloop- en berijdbare verhardingen op daken en parkeerkelders mogelijk maken. In onze slimme drainagesystemen voegen we de verschillende functielagen in de opbouw van een gebruiksdak samen tot één product.

In ons eigen laboratorium testen we onze gerecyclede grondstoffen continu op geschiktheid, zodat we de kwaliteit van de gebruiksdaksystemen kunnen garanderen. Door de ontwikkeling en de productie in eigen hand te houden, zijn we in staat continu in te spelen op nieuwe ontwikkelingen en inzichten, bijvoorbeeld op het gebied van duurzaamheid. Bovendien kunnen we hierdoor flexibel inspelen op uw wensen en behoeften.

Advies en engineering
Een goed product afleveren houdt bij Nophadrain niet op na de productie. Onze specialisten begeleiden u nauwlettend in alle fasen van het bouwproces: van ontwerp tot uitvoering.

Bij het ontwerp van een gebruiksdak zijn de onderliggende dakconstructie, de aan te brengen dakbedekkingsconstructie en de bescherming daarvan van groot belang voor het succes van uw project. Onze specialisten geven u bouwkundig advies dat rekening houdt met alle facetten van het bouwproces. Van informatie over richtlijnen en normeringen tot advies over de juiste vegetatie of verharding. Daarnaast zorgen onze adviseurs op locatie voor een vlekkeloze installatie van de Nophadrain gebruiksdaksystemen. Zo slaan wij met onze expertise een brug tussen iedereen die bij de aanleg van een groendak of gebruiksdak betrokken is: ontwikkelaars, architecten, constructeurs, dakdekkers, hoveniers, groenvoorzieners en landschapsarchitecten.

Uitvoering
In de Nophadrain Drainagesystemen zijn de verschillende functielagen gecombineerd tot één product. Hierdoor zijn onze gebruiksdaksystemen eenvoudig en snel aan te brengen.

Bij Nophadrain kunt u kiezen voor het leveren en aanbrengen van het volledige systeem. Voor deze uitvoering werken wij uitsluitend samen met gespecialiseerde bedrijven die vertrouwd zijn met onze systemen. Gedurende het gehele proces houdt u één aanspreekpunt, zodat alles van advies tot uitvoering helder en gestructureerd verloopt.

  • Alles over hittestress, hoosbuien en het veranderende klimaat.

  • Innovaties op de beursvloer. Alles op het gebied van groen, bestrating, klimaat, hemelwater, riool.

  • Alles over de groene, water- en klimaatbestendige stad en de openbare ruimte van de toekomst.

  • Gratis actuele en inspirerende lezingen. Visies, maatregelen, uitdagingen en oplossingen. Doe kennis op.