Mous Waterbeheer

Mous Waterbeheer is ontwikkelaar en leverancier van innovatieve oplossingen voor integraal procesmanagement in de watersector. Vanuit bewezen ervaring en expertise in telemetrie, elektrotechniek, werktuigbouwkunde en civiele techniek zijn wij op elk aspect van het waterspectrum inzetbaar. Van advies tot uitvoering, van nieuwbouw tot onderhoud.

Over Mous Waterbeheer

Mous Waterbeheer is een dynamisch en innovatief bedrijf wat onder leiding van directeur/eigenaar Hidde Kriele, toonaangevend en veelzijdig is in ontwerp, realisatie, renovatie van gemalen en pompinstallaties voor riool- en oppervlaktewaterbeheersing. Daarnaast ontwikkelt en levert Mous Waterbeheer telemetriesystemen voor gemalen in combinatie met service en onderhoud. Door kwaliteit, deskundigheid en innovatie te koppelen aan een klantvriendelijke en flexibele houding is Mous Waterbeheer een gerenommeerde partij in de markt. Mous Waterbeheer telt 50 medewerkers, allen vakmensen op hun eigen gebied. Men weet waar ze over praten en kunnen problemen om zetten in daadwerkelijke oplossingen.


Kernwaarden Mous Waterbeheer
Bij Mous Waterbeheer staan kwaliteit, inventiviteit en flexibiliteit hoog in het vaandel. We lopen voorop in het ontwikkelen en toepassen van innovatieve technieken en zijn voortdurend op zoek naar vernieuwende concepten met een gunstige prijs-prestatieverhouding. Ondanks onze schaalvergroting blijven wij flexibel en adequaat inspelen op de wensen van onze klanten. Door mee te denken en oog te hebben voor specifieke omstandigheden dragen wij zorg voor klantgerichte oplossingen.

Mous Waterbeheer hecht aan de zorg voor een goed leefklimaat en streeft in al haar activiteiten naar duurzaamheid. Wij willen maatschappelijk en sociaal verantwoord ondernemen met toonaangevende activiteiten en gezonde resultaten.

"Onze ambitie is de 'verborgen' kampioen in 'Nederland Waterland' te zijn."


Kennis en kwaliteit
Ons succes wordt mede bepaald door de wijze waarop wij ons continu ontwikkelen en aanpassen aan de marktomstandigheden. Expertise, kwaliteit en service moeten de redenen zijn waarom klanten terugkeren. Focus ligt op de expansie van onze serviceactiviteiten, versterkte aanwezigheid in het marktsegment van complexe projecten, expansie van onze renovatieactiviteiten en doorontwikkeling en verbreden van onze telemetrieproducten.

  • Alles over hittestress, hoosbuien en het veranderende klimaat.

  • Innovaties op de beursvloer. Alles op het gebied van groen, bestrating, klimaat, hemelwater, riool.

  • Alles over de groene, water- en klimaatbestendige stad en de openbare ruimte van de toekomst.

  • Gratis actuele en inspirerende lezingen. Visies, maatregelen, uitdagingen en oplossingen. Doe kennis op.