Fränkische Rohrwerke

Fränkische Rohrwerke is een trots familiebedrijf uit het Duitse Königsberg en werd opgericht in 1906. Het traditionele Duitse familiebedrijf heeft wereldwijd 3000 medewerkers in dienst. Tegenwoordig verlaten elke dag ongeveer 2,1 miljoen meters buis de productie-
installaties. Door onze locale productie- en verkoopvestigingen over de gehele wereld realiseert Fränkische een korte afstand tot haar klanten en is een snelle levering altijd gegarandeerd.

Duurzaam regenwatermanagement volgens Fränkische
Fränkische schenkt zeer veel aandacht aan integraal regenwaterbeheer. Immers door verstedelijking valt veel regenwater op plaatsen waar het niet kan wegvloeien in de bodem. Regenwater kan hierdoor de natuurlijke waterkringloop niet meer volgen.

Met regenwatermanagement kopieert Fränkische in vier doordachte systeemstappen de natuurlijke kringloop. Door deze 4 stappen integreren in het ontwerpen van een infiltratievoorziening wordt ook in verstedelijkt gebied de natuurlijke waterkringloop hersteld.

Full service
Fränkische is al meer als 30 jaar wereldwijd actief in regenwaterbeheer, stedelijke waterhuishouding en bij de afwatering van wegen. Statische berekeningen, realiseren van projecttekeningen, infiltratieberekeningen, montageadvies op de bouwlocatie; zomaar een greep uit hetgeen Fränkische verstaat onder Full service.

  • Ontmoet vakgenoten en breid uw netwerk uit.

  • Wissel kennis en ervaringen uit.

  • Innovaties, oplossingen en ideeën op de beursvloer.

  • Actuele en inspirerende lezingen. Uitdagingen, visies, maatregelen.

x

Ook in België