Donker Groep

Welkom bij de creatieve en duurzame groenexperts van Donker. Thuis in alles wat met binnen- en buitengroen te maken heeft. Zoals advies over ecologisch onderhoud, het ontwerpen van circulaire daktuinen, een natuurlijke speeltuin, tot wijkgroenonderhoud met bewonersparticipatie. En nog veel meer. Uniek in Nederland is onze integrale, allesomvattende aanpak. Ontdek de mogelijkheden onder Donker Design, Donker Groen en Donker Interieur via www.donkergroep.com.

Om de vervuiling van de aarde tegen te gaan hebben we elkaar nodig. Daarom delen wij als groene gids onze kennis en werken we voor een duurzame toekomst samen met klanten, overheden, universiteiten, leveranciers, concullega's en collectieven. Het liefst realiseren we klimaatneutrale oplossingen met hen. Zo zijn we initiatiefnemer van de branche-brede toepassing van biologische en in Nederland gekweekte binnen- en buitenbeplanting. Ook ondertekenden we het Grondstoffenakkoord. Donker zit voor de bedrijfsuitvoering middenin een duurzame transformatie. In 2035 willen we volledig circulair functioneren.'

Onze stand staat helemaal in het teken van onze integrale (ontwerp) en innovatieve oplossingen om de stad klimaatbestendig, duurzaam en leefbaar te maken. Onze adviseurs begroeten u graag om hierover te vertellen en met u van gedachten te wisselen.

  • Ontmoet vakgenoten en breid uw netwerk uit.

  • Wissel kennis en ervaringen uit.

  • Innovaties, oplossingen en ideeën op de beursvloer.

  • Actuele en inspirerende lezingen. Uitdagingen, visies, maatregelen.

x

Wat is STAY & GO?