Joosten Kunststoffen

Als one stop shopping toeleverancier voor de GWW-sector, groenbedrijf en (semi-)overheid bieden wij een totaalpakket van innovatieve en duurzame kunststoftotaaloplossingen.

Ons brede assortiment bestaat uit folie, geotextiel, geogrids, complete kunststof leidingsystemen, kunststof (half)fabricaten, drainagesystemen, vijver- en tuinbenodigdheden, EPS constructies en producten voor groeiplaatsverbetering; ook online te bestellen en binnen 24u leverbaar.

Met zo'n 50 medewerkers, verdeeld over filialen in Bemmel, Delft en Beverwijk, is er landelijke dekking en de mogelijkheid materiaal af te halen of persoonlijk advies in te winnen. Vanuit Bemmel, dat met 48.000 m3 magazijnruimte en 16.000 m2 buitenterrein tevens het logistieke hart van Joosten Kunststoffen is, rijden dagelijks eigen trailers door heel Nederland om bestellingen op afspraak te bezorgen.

Om snel in te kunnen springen op vragen vanuit de markt zijn wij, naast leverancier van top-kwaliteit materialen, producent van in eigen huis ontwikkelde innovatieve producten zoals halfverhardingsplaten en infiltratieproducten.

Wij gaan verder dan alleen leveren en produceren, als totaalleverancier hebben wij de productkennis en ervaring met Nederlands grootste bouwkundige projecten om tot de beste maatwerkoplossing te komen voor de meest complexe uitdaging.

  • Ontmoet vakgenoten en breid uw netwerk uit.

  • Wissel kennis en ervaringen uit.

  • Innovaties, oplossingen en ideeën op de beursvloer.

  • Actuele en inspirerende lezingen. Uitdagingen, visies, maatregelen.

x

Ook in België