Afmitech Friesland

Afmitech Friesland BV is al 20 jaar specialist in decentrale afvalwaterzuiveringen en mobiele drijvende beluchters. Onze klanten zijn overheden, bedrijven en particulieren in binnen- en buitenland. Ontwerp, installatie en onderhoud houden wij in een hand en garanderen daarmee kwaliteit en bedrijfszekerheid. In ons familiebedrijf staat betrouwbaarheid, innovatief denken en toepasbaarheid van de techniek hoog aangeschreven. Daarom wordt bij productontwikkeling gekozen voor hightech elementen waar nodig en eenvoud waar mogelijk is.

De kracht van Afmitech Friesland is de combinatie van kennis van biologische processen en de uitgebreide technische kennis op het gebied van besturing en werktuigbouwkunde. Dit kenmerk en de directe lijnen van productie naar levering zorgen voor een degelijk eindproduct met een lange levensduur.

De RBA-F drijvende beluchter kenmerkt zich door een laag energieverbruik en breed toepassinggebied. Uniek is de combinatie pompen en beluchten en met de recirculatie unit wordt een horizontale recirculatie in gang gebracht. Tevens zorgt dit voor weinig turbulentie in het water waardoor slib op de bodem blijft. Capaciteiten variëren van 0.75 KwH/90 m3 tot 7.5 Kwh/500m3 per uur.

De biologische zuiveringen kenmerken zich door een compact ontwerp, hoge zuiveringsrendementen en betrouwbare werking. De zuiveringen werken zonder toevoeging van chemicaliën en het gezuiverde water voldoet aan de Nederlandse lozingsvoorwaarden. Onze producten zijn gecertificeerd volgens de EN 12566-3 en BRL-K10004.

Wij passen onze zuiveringen toe in drijvende woningen en varende villa's, of autonoom en drijvend op het water voor de watersporter en bruine vloot. Maar uiteraard ook op het land voor de campingbeheerder, de projectontwikkelaar en de buitenlui op het platteland. Meer dan 600 referenties in Nederland onderstrepen de kwaliteit van het product dat zijn waarde elke dag bewijst.

Wij bieden elke klant een totaalpakket aan, vanaf ontwerp, bouw en installatie tot aan onderhoud en monitoring en nemen daarmee klanten de zorg voor hun afvalwaterverwerking volledig uit handen.

Contactpersoon: Roemer Goossensen

Mob 06-33138356

  • Ontmoet vakgenoten en breid uw netwerk uit.

  • Wissel kennis en ervaringen uit.

  • Innovaties, oplossingen en ideeën op de beursvloer.

  • Actuele en inspirerende lezingen. Uitdagingen, visies, maatregelen.