Nationale Bomenbank

De Nationale Bomenbank is sinds 1972 actief op het gebied van boomverplanting, boomverzorging en onderzoek in de breedste zin van het woord. Op het gebied van het verplanten van grote bomen is de Nationale Bomenbank marktleider.

De productenrange bestaat uit: verplanten - bomen planten - bomen leveren - voorzorg - nazorg en garantie - snoeien van bomen - boomverzorging - inventarisatie en boomveiligheidscontrole (VTA) - onderzoek en advies - boomtaxatie - groeiplaatsverbetering - grondzuigen - voedingspijlers - ploffen - injecteren voedingsstoffen - Boomsubstraat - Eéntoppig boomgarantzand 'Rotterdam' - Bomengrond - Treebox HP - Treebox kunststof - Permavoid 'Sandwich constructie' - boomkwekerij - EKO-keur bomen - boomregistratie - boombakken - boombeschermers - leiconstructies - dakconstructies en luisbestrijding.

Missie
Mensen zorgeloos laten genieten van bomen in een stedelijke omgeving. Dat is het doel van de Nationale Bomenbank. Maar daar komt heel wat voor kijken. Daarom heeft de Nationale Bomenbank een uitgebreid dienstenpakket. Van groeiplaatsverbetering tot boomverzorging. Van boomonderzoek tot boomverplanting.

De Nationale Bomenbank kenmerkt zich door kennis en innovatie, een klantgerichte instelling en gekwalificeerde mensen die werken met passie voor bomen. Bij onze activiteiten houden wij rekening met de wereld om ons heen en willen wij daar zowel intern als extern met respect en in goede balans mee omgaan.

  • Ontmoet vakgenoten en breid uw netwerk uit.

  • Wissel kennis en ervaringen uit.

  • Innovaties, oplossingen en ideeën op de beursvloer.

  • Actuele en inspirerende lezingen. Uitdagingen, visies, maatregelen.