Movares

U moet bij Movares zijn als het gaat om het klimaatadaptief maken van uw openbare ruimte en infrastructuur. Wij verbinden onze kennis van de openbare ruimte en infrastructuur met kennis van klimaatadaptatie èn van samenwerking. Klimaatadaptatie verbindt immers mensen en organisaties met elkaar, verbindt sectoren en opgaven, maar verbindt ons ook met de toekomst. Verbinding is de basis van onze kijk op klimaatadaptatie.

Movares pakt klimaatadaptatie op met de eigenaren, beleidsmakers, ontwerpers, beheerders en gebruikers van de infrastructuur en de openbare ruimte. Klimaatadaptatie is immers een onderwerp dat iedereen raakt. Participatie is daarom volgens ons vanzelfsprekend. Hiermee zorgen we dat al in het beleid en het ontwerp van nieuwe infra, het belang van de beheerders en gebruikers wordt meegenomen. Movares helpt de wensen, ambities en eisen in beeld te brengen.

Klimaatadaptatie vraagt niet alleen om technische, maar vooral ook om maatschappelijke oplossingen en acceptatie van een veranderende omgeving. Nog afgezien van de integratie met andere belangen en thema's zoals duurzame mobiliteit of natuur-inclusief bouwen. Door onze pragmatische aanpak komen wij tot werkbare resultaten in de complexe samenstelling van belangen en verantwoordelijkheden. Kortom: klimaatadaptatie gaat om integraal werken en het leggen van verbindingen.

De eerste stap richting verbinding is een gesprek. U bent dan ook van harte welkom voor een vrijblijvend gesprek over water (hitte en droogte inclusief) in de openbare ruimte. Tijdens de beurs kunt u ons vinden op stand 2.4.11. U bent ook van harte welkom op ons hoofdkantoor in Utrecht of op in van onze vier regionale vestigingen in Arnhem, Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven.

  • Ontmoet vakgenoten en breid uw netwerk uit.

  • Wissel kennis en ervaringen uit.

  • Innovaties, oplossingen en ideeën op de beursvloer.

  • Actuele en inspirerende lezingen. Uitdagingen, visies, maatregelen.

x

Wat is STAY & GO?